tõlkeabi Renata Lukk

Vajad tõlkeabi või abi mõne teksti kirjutamises? Minu poole võid alati pöörduda!

Olen Renata ning olen hetkel Tartu Ülikooli Euroopa keeled ja kultuurid eriala inglise keele suuna 2. aasta magistrant. Lisaks ülikoolile olen juba üle aasta töötanud inglise keele LIVE-õppe juhendajana, ehk siis lihtsamas keeles inglise keele õpetajana.

Tõlgin eesti-inglise-eesti suunal! 

Mida ma veel teinud olen?

   

Samuti olen aastaid tegutsenud tõlkealal: nii eesti-inglise kui inglise-eesti suunal. Peale tõlkimise on mulle alati meeldinud kirjutada, seega tegelen ka sellega igapäevaselt: erinevad artiklid, luule-või proosatekstid jms.

 

Lisaks sellele, et õpin juba viiendat aastat Tartu Ülikoolis inglise keele filoloogia erialal, meeldib mulle ka end täiendada erinevatel koolitustel. Samuti meeldib mulle osaleda projektides välismaal, mis täiendavad veel enam nii minu keeleoskust kui ka annavad uusi teadmiseid uutest põnevatest asjadest.

Seetõttu on teemade hulk, milles olen pädev, üsnagi lai.

 

Tõlkimine on midagi, mis pakub mulle pidevalt uusi väljakutseid. Seetõttu ei pane ma ühelegi teemale kätt ette – vastupidi! Väljakutsed ongi need, mis mulle kõige enam meeldivad, sest igasuguste huvitavate teemade tõlkimine kasvatab ka minu teadmisi konkreetsest teemast. Samuti meeldib mulle vaheldus, mistõttu teengi tõlketöid nii eesti-inglise kui ka inglise-eesti suunal. Nii on garanteeritud vaheldusrikkus ja ükski töö ei ole igav.

 

Seetõttu soovitangi tõlkimises just minu poole pöörduda – võite olla kindlad, et töö saab tehtud kiiresti, kuid põhjalikult! Ma ei kohku raskuste ees ning vastupidi – need innustavad mind veel enam pingutama. Teen oma tööd südamega ja suure pühendumusega.

 

Peale tõlkimise pakun ka tekstide kirjutamise teenust. Seega, vajad tabavat artiklit teemal turundus? Pöördu minu poole. Pead kirjutama valmis teksti projektijuhtimisest? Ära muretse, teen selle Sinu eest ära.

Kui Virtuaalassistendi leht oli Sulle kasulik, siis kliki “Meeldib” ja kui see võiks ka Sinu sõpradele huvitav olla, siis kliki “Jaga” 

Aitäh tagasiside eest!